Tipsa någon om denna sida Visa innehållsstruktur för webbplatsen
CBF125 '11
Hondas riktiga snålvarg heter CBF125. Modellen kom ny förra året där Honda själva gick ut i reklamen med ”60 mil på en tank”. Och det ville på Hondas huvudkontor i Kungsbacka testa… det var till och med bättre siffror än de utlovade 60 milen.
Rent ekonomiskt blir det svårt at finna en motorcykel med lägre bränsleförbrukning på marknaden. CBF125 är till formatet en fullvuxen maskin som man sitter upprätt och bekvämt på. Den har en liten skyddande kvartskåpa som effektivt styr undan den värsta fartvinden från huvudet. Bra bakåtsikt i de styrmonterade backspeglarna. CBF125 har en modern, men samtidigt enkel 1-cylindrig fyrtaktsmotor med bränsleinsprutning. Den exakta bränsleinsprutningen i samverkan med det elektroniska tändsystemet är en stor del av hemligheten bakom den låga bränsleförbrukningen. En mycket modern motorcykel både till form och teknik kan ge förare och passagerare många härliga resminnen. CBF125, en god kamrat på semesterresor eller bara till och från jobbet.
Låt dig övertygas, CBF125 är ett mer än ekonomist fördelaktigt motorcykelval. Ett praktiskt originaltillbehör för den som vill få med sig lite prylar är 26- eller 31 liters topbox.
Amorteringsplan:
72 månader (6 år)
Handpenning (20%) 4 999 kr
Ränta: 5,95%
Kreditbelopp: 19 996 kr
Läs mera om finansiering
Månadskostn:
(inkl. moms)
331:-
Rek pris:
(inkl. moms)
24 995:-
Försäkring:

Från:
1 450:-/år
Du har inte valt några tillbehör.
Klicka här för att välja tillbehör!