Tipsa någon om denna sida Visa innehållsstruktur för webbplatsen
NPS50 '07
Zoomer har redan fått en kultstämpel som den mest uppseendeväckande EU-mopeden. Den kallas mopedernas ”Hummer” i populärpressen. Det är smickrande att ha en så annorlunda och fin produkt i programmet.
Med sin utstrålning och coola design väcker den uppseende var den än kommer. Zoomer är ingen specifik tjej- eller killmoppe. På den fronten är den helt neutral.
Den ser väldigt enkel ut med sin runda stålrörsram i läckra färger, men skenet bedrar kan vi lova. Ingen annan EU-moped är ens i närheten en Zoomers tekniska fulländning. Vad sägs om t.ex. fyrtaktsmotor med fyra små effektiva ventiler, direktinsprutning och katalysator?
Inget annat fabrikat har någonsin erbjudit ett så litet fordon med en sådan avancerad teknik.
En Zoomer är väldigt lätt att bli kompis med och enkel att köra. Automatväxel, inga regalge eller spakar att slita och dra i. Det är bara att hålla händerna på styret och fötterna på golvet. Gasar gör man med höger hand via gashandtaget på styret.
Det finns hela fyra olika färger att välja på. Den pippigula variant som sticker ut mest av alla. Sportigt röd, trendigt svart eller elegant snövitt är de övriga färgvarianterna. Honda lämnar hela fem års garanti. Att Zoomer också har marknadens högsta andrahandsvärde, visste du väl redan?
Amorteringsplan:
72 månader (6 år)
Handpenning (20%) 4 999 kr
Ränta: 5,95%
Kreditbelopp: 19 996 kr
Läs mera om finansiering
Månadskostn:
(inkl. moms)
331:-
Rek pris:
(inkl. moms)
24 995:-
Försäkring:

Du har inte valt några tillbehör.
Klicka här för att välja tillbehör!